Start nieuwe opstapcursus 13 september

Naar overzicht..

Start nieuwe opstapcursus DJA woensdag 13 september 2017.

 

Deze cursus is bedoeld voor beginnende lopers. De eerste bijeenkomst is op woensdag 13 september van 19:45 – 20:45 op de accommodatie. Op deze avond is er gelegenheid om kennis te maken met trainster Jeanne van den Berg en met elkaar en krijgt u informatie over kleding, schoeisel, doel van de cursus, kosten etc. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend gaan we ons eerste rondje lopen op de atletiekbaan.

Als u deel wil nemen aan de opstapcursus kunt u zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar de secretaris van DJA: secretaris@dja-zundert.nl. U mag ook op woensdagavond naar de accommodatie komen en na deze informatiebijeenkomst beslissen of u wil deelnemen of niet. U mag ook later nog instromen.

De trainingen zullen steeds op woensdagavonden plaatshebben. De eerste 4 of 5 avonden trainen we een uur, daarna gaan we dit uitbreiden naar 5 kwartier. U krijgt ook het advies om op eigen gelegenheid nog extra te lopen. De laatste cursusavond zal zijn op 13 december.