Voorronde Schoolatletiektoernooi bij DJA

Naar overzicht..

Ook dit jaar organiseert DJA één van de voorronden van het West-Brabantse Schoolatletiektoernooi. Deze voorronde vindt plaats op woensdag 18 april op de DJA-accommodatie bij sportpark Akkermolen en start om 13:30 uur.

Naast alle basisscholen uit het Zundertse nemen ook de scholen St Martinus uit Schijf en Vinkenbos uit Sprundel deel.
De onderdelen waarop deze dag gestreden gaat worden zijn: 60 m sprint, verspringen, balwerpen en de 600 meter. Als laatste onderdeel staat de spectaculaire 10x60 meter estafette op het programma. Een genot om mee te maken, maar ook een genot om te zien. De prijsuitreiking is voorzien om ongeveer 17:00 uur.

Er is een prijs voor de eerste drie in het persoonlijk klassement op elk onderdeel en een prijs in het eindklassement voor de eerste drie scholen. Dit alles voor zowel meisjes als jongens. Ook ontvangen alle deelnemers een officieel schoolatletiek-diploma.

Voor de meisjes geldt dat de scholen die als 1e , 2e  en 3e eindigen, zich plaatsen voor de Regionale finale. Bij de jongens gaan scholen die als 1e en 2e eindigen door. De Regionale finale is op 26 mei bij atletiekvereniging SPADO in Bergen op Zoom.

Op internet is van alles te vinden over dit schoolatletiektoernooi op www.regio12.nl. Klik daarna op “schoolatletiek” en u vindt diverse wetenswaardigheden. De uitslagen zullen worden vermeld op deze website en ook op die van DJA (www.dja-zundert.nl).

 

 DJA wenst iedereen alvast een gezellige, hopelijk zonnige en vooral sportieve atletiekmiddag toe.